جناب رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، اینجا فردوس است
دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر فردوس تاسیس سال ۱۳۶۶ به عنوان اولین مرکز تربیت معلم استان خراسان جنوبی و سومین مرکز در خراسان بزرگ می باشد.
مرکزی معتبر با پشتوانه چند دهه خدمات درخشان که در سالهای اخیر از سال ۹۷ تا ۱۴۰۱ با اعتماد سازمان مرکزی و همت مسئولین و کارکنان در بخش پذیرش دانشجو رشدی ۱۳ برابری داشته است.
این افزایش مربوط به قبل از حضور دکتر اکبری مطلق به سمت ریاست دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی می باشد.
فردوس در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۰ دانشجو پذیرش کرده است که بالتبع آمار دانشجویان به بالای پانصد نفر رسید و به نقل از منابع موثق با مخالفت دکتر اکبری مطلق مواجه شده بود ، به گونه ای که وی در پی بازگرداندن دانشجویان برآمد که جای تعجب دارد چون ورود دانشجو به استان اعتبار و برای دانشگاه درآمد می آورد.
دکتر اکبری مطلق که فرزند قاین است بلا فاصله پس از انتصاب واحد قاین را به صورت ساختمانی از پردیس باهنر بیرجند بدون مجوز سازمان گسترش وزارت علوم و بدون ردیف بودجه مخصوص و بدون نیروی انساني و هیئت علمی راه اندازی کرد و 200دانشجو در این واحد پذیرش شدند و در حال حاضرنیز تعداد ۶۰۰ دانشجو در قاین در حال تحصیل هستند.
ولی در سال ۱۴۰۲ علی رغم آمادگی و درخواست 150 نفر از سمت شهرستان فردوس ،تنها 70 نفر به فردوس سهمیه کاردانی داده شد؛ این در حالی اتفاق افتاد که سهمیه استان خراسان جنوبی 800 نفر بود و فقط سه دانشگاه بیرجند(+ قاین) و فردوس در استان وجود دارد .
به گفته مسئولان دانشگاه فرهنگیان سالانه 100 هزار دانشجو معلم باید وارد این دانشگاه شود تا کمبودهای مدارس تامین گردد ، این نیاز تا جایی است که اغلب اضافه بر ظرفیت دانشگاهها ، دانشجو پذیرش می شود که مشکلات فراوانی را در پی داشته است اما با آنکه شهرستان فردوس شهرستانی است که ساختمان دانشسراها را در اختیار دانشگاه قرار داده و چهارمین سند مالکیت ساختمان دانشگاه فرهنگیان در این شهرستان سند شده است و مراحل واگذاری 20 هکتار زمین هم به این دانشگاه در حال انجام است و به گفته رئیس آموزش و پرورش بهترین نیروها را در شهرستان در اختیار دارد و از طرفی نیاز مبرم کشور به توسعه این دانشگاهها و توجه ویژه ای که مورد تاکید مقام معظم رهبری است سهمیه فردوس از 270 نفر به 70 کاهش یافته است و تعداد دانشجویان ورودی امسال نیز 22 نفر در دفترچه منتشرشده ذکر شده است و همه این مسائل در حالی اتفاق افتاده که مسئولان شهرستان برای ورود سالانه 200 دانشجویی که دکتر اکبری مطلق در جشن روز معلم سال گذشته قول داده بود همواره آماده بوده اند و تا انتشار دفترچه مطمئن بودند که جناب رئیس 100 نفر قول قطعی داده است .
پس ازآنکه مجوز تبدیل پردیسها به دانشگاه اخذ گردید مقرر شد در خراسان جنوبی دو دانشگاه و دو دانشکده راه اندازی شود . حال باید پرسید علی رغم این همه نیاز چرا مراکز تربیت معلم سایر شهرستانها راه اندازی نمی شود؟ چرا پردیس با سابقه ای مثل فردوس با وجود امکانات و ظرفیت 500 دانشجو باید هر سال شاهد سهمیه نصف سال قبل باشد در حالی که کشور واقعا به این ظرفیت نیاز دارد و شهرستان فردوس هم از افزایش سهمیه استقبال می کند ؟
موضوع قابل تامل دیگر اینجاست که وقتی هنوز تکلیف زمین 10 هکتاری دانشگاه فرهنگیان در بیرجند مشخص نیست 50 میلیارد بودجه می گیرد اما امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی پیگیر 20 هکتار زمینی که در شهرستان پیگیری و قول مساعدداده شده، نیست !!!!
تعلل و عدم همکاری دکتر اکبری مطلق در انتصاب رئیس بنت الهدی صدر فردوس که موجب ورود امام جمعه به درخواست مردم و مطالبه گران شهرستان به این موضوع شده بود و بی توجهی دانشگاه به درخواست های مردم فردوس در شان نظام و انقلابی که مردم را ولی نعمت خود می داند و در شان دولت مردمی وجهادی شهید حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی نیست .
روزگاری تربیت معلم شهید مفتح فردوس به دلیل حضور همه ی دانشجویان در جبهه تعطیل و تعداد ۲۲ شهید والامقام از این مرکز تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردید . این مردم توقع ندارند بی عدالتی سازمان یافته و حب و بغض شخصی بر منافع عمومی سایه افکند.
ما باور داریم که در نظام جمهوری اسلامی و با وجود دولت انقلابی و مجلس انقلابی و قوه قضاییه انقلابی حق مردم متدین و انقلابی و شهید پرور فردوس باز ستانده خواهد شد و دانشگاه های فرهنگیان فردوس به جایگاه حقیقی خود خواهند رسید.