آموزش اجتماع اخبارشهرستان فردوس اقتصاد جوانان خانواده دولت

در نهمین جلسه کمیته اشتغال فردوس چه گذشت

نهمین جلسه کمیته اشتغال شهرستان فردوس به ریاست معاون هماهنگی و امور عمرانی فرمانداری به منظور بررسی وضعیت پرداخت تسهیلات طرحهای معرفی شده برگزار شد .
معاون هماهنگی و امور عمرانی فرمانداری فردوس در این جلسه گفت : در جلسه گذشته اکثر مدیران بانکها و دستگاههای اجرایی عنوان کردند که تا دو هفته آینده پرونده ها تکمیل و تسهیلات پرداخت می شود و ما در این جلسه توقع داشتیم به جای 40 درصد، تسهیلات بصورت 100درصدی پرداخت شده باشد .
اکبری از مدیران دستگاهها خواست از جلسه بعدی برای هماهنگی بیشتر ، کارشناسان اشتغال ادارات مدیران را در جلسه همراهی کنند .
وی با انتقاد از عدم آگاهی کامل متقاضیان از مراحل فرایند اخذ تسهیلات از مدیران دستگاهها و بانکها خواست دستورالعمل و فرایند اخذ تسهیلات را در اختیار وی قرار دهند .
دبیر کمیته اشتغال شهرستان فردوس نیز با ارائه گزارش میزان ثبت اشتغال شهرستان در سامانه رصد گفت : حدود 50 درصد تعهد شهرستان محقق شده و در برنامه 7 ماهه زمان بندی شده به 60 درصد خواهد رسید .
صولتی به پیشرفت 154 درصد دانشکده علوم پزشکی ، 89 درصد بسیج جهاد سازندگی و 40 درصد بنیاد برکت در ثبت اشتغال این سامانه اشاره کرد و گفت : تعهد 60 نفری بنیاد مسکن برای بخش ساختمان با زمینه ای که در حوزه مسکن ملی وجود دارد دور از ذهن نیست و حتی ظرفیت بیشتری نیز وجود دارد اما تا کنون از تهران ابلاغی دریافت نکرده ایم که لازم است این موضوع توسط فرمانداری پیگیری یا حذف شود .
چالش دیگر این جلسه عدم مراجعه 72 متقاضی برای اخذ کد بهداشتی بود که به گفته معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان فقط دو نفر تاییدیه کارگاه دریافت کرده اند .
حسینی زاده گفت : متقاضیان می توانند با اخذ کارت سلامت نیروهای دخیل در امر تولید و معرفی کارشناس ناظر ظرف یک هفته کد بهداشتی دریافت کنند اما چون با اخذ تاییدیه کارگاه تسهیلات پرداخت می شود متقاضیان به دنبال اخذ کد بهداشت نیستند. .
مقرر شد جلسه ای با حضور کارشناسان حوزه بهداشت برای حل این موضوع بصورت جداگانه برگزار شود .
اکبری، مسئول بسیج سازندگی شهرستان فردوس نیز با انتقاد از رها کردن متقاضی پس از اخذ تسهیلات در حوزه مشاغل خانگی گفت: در بازدیدهای میدانی مشاهده شده که تولید کننده حجم زیادی از محصولات خود را بدلیل عدم آگاهی و شناخت به بازار عرضه نکرده است که با حمایت و ارائه آموزش می توان آنان را از اخذ تسهیلات بی نیاز کرد و ما برای همکاری در این زمینه آمادگی داریم .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فردوس نیز با انتقاد از گزینه اخذ گواهینامه در شرایط تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی گفت : کشاورزی که 15 یا 20 سال است که از ماشین کشاورزی استفاده می کند نیازی به گواهینامه ندارد بخصوص که زیرساخت اخذ گواهینامه ادوات کشاورزی درشهرستان وجود ندارد.
امیرزاده کلاسهای آموزشی ایمنی کار با ادوات کشاورزی را راهگشا تر دانست .

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.